Huiswerkbegeleiding bij huiswerkinstituut HOMI Teaching

HOMI Teaching heeft sinds het schooljaar ’20-’21 de kans gehad zich te manifesteren op het CLZ in Zeist als de steun in de rug tijdens en na de corona-crisis en diens bijbehorende schoolsluitingen. Wij zijn ontzettend verheugd dat het CLZ ook nu (’23-’24) met ons verder wil samenwerken. Vanaf september staat het HOMI-team weer klaar om leerlingen van het CLZ in Zeist te gaan ondersteunen.

Wat doen we?                                                                                                                                                                       Wij maken iedere dag dat de leerling er is, een planning van het huiswerk en de toetsen. Daarna gaat de leerling zelfstandig aan het werk en is vrij om elke vraag te stellen die nodig is. Uiteindelijk overhoren we de geleerde stof of kijken we het gemaakte huiswerk na. De planning staat in een digitaal systeem waar de leerling thuis ook in kan kijken en u als ouder/verzorger/mentor ook. Aan het eind van de dag sturen we een lessamenvatting. Zo weet u precies hoe het is gegaan.

En dit blijven we ook doen op het Revius Wijk in Wijk bij Duurstede.

quote   Vader, moeder en zoon (17) kwamen eind november op een intake gesprek. De zoon deed eindexamen en had zijn cijfers van de eerste se-week net binnen. Dat was geen cijferlijst waarmee je je diploma gaat halen. De ouders waren heel duidelijk: ”Dit is onze zoon, we houden veel van hem. Maar hij is nu van jou Miranda.” Hij is geslaagd met mooie cijfers.