Huiswerkbegeleiding bij huiswerkinstituut HOMI Teaching

HOMI Teaching beweegt mee in onderwijsland. Het onderwijs is de laatste jaren veranderd. Steeds meer scholen werken digitaal en alle leerlingen hebben inmiddels een laptop. Met digitale programma’s wordt er geoefend en de antwoorden zijn (meestal) voorradig. Vaak begrijpt een leerling haar/zijn fout wanneer het juiste antwoord zichtbaar en bekend is. En dan komt de rol van de huiswerkbegeleiding om de hoek: want juist dán moet er verder geoefend en geleerd worden!

HOMI Teaching heeft dit digitale concept goed begrepen en haar werkwijze hierop aangepast. Wij zorgen ervoor dat al het huiswerk in je Homi-planning staat en samen plannen wij de toetsen/se’s en so’s in. Dit is voor iedere leerling anders en dus maatwerk. Daarnaast zullen wij al het gemaakte werk controleren op de hoeveelheid (digitale) fouten. Wanneer al het maakwerk gemaakt is en het leerwerk geleerd, kan de leerling naar huis. Wij checken niet alleen in maar ook uit met een les-samenvatting erbij die vanzelf in uw inbox verschijnt. Zo blijft u iedere keer goed op de hoogte van de vorderingen en ontwikkelingen.

Kinderen die bij ons in de huiswerkbegeleiding zitten brengen veel tijd bij ons door. Net als thuis zorgt voor HOMI Teaching ook voor iets lekkers te drinken als ze binnenkomen en in de pauze. Er is gratis limonade en iets lekkers. Tosti’s blijken verder verreweg het meest favoriete eten. Tegen een symbolische vergoeding zijn ze verkrijgbaar.

quote   Vader, moeder en zoon (17) kwamen eind november op een intake gesprek. De zoon deed eindexamen en had zijn cijfers van de eerste se-week net binnen. Dat was geen cijferlijst waarmee je je eindexamen gaat halen. De ouders waren heel duidelijk: ”Dit is onze zoon, we houden veel van hem. Maar hij is nu van jou Miranda.”